Популарни глумац Радивоје Раша Буквић освојио је срца публике маестрално одиграним улогама у домаћим филмовима и серијама, а ретко ко зна да је он своју глумачку срећу окушао и у Холивуду.

Како је био разапет трзан између каријере и породице, у једном моменту, Раша је пресекао и одлучио да се врати у Србију, како би био са супругом Маријом Бергам и њиховим сином Данилом.

 

Фото: Н. Скендерија

 

 

Ипак, њихов брак није потрајао, па су Раша и Марија одлучили да се разиђу и да свако крене својим путем.

Раша је у годинама које су уследиле своју приватност држао подаље од очију јавности не желећи да открива чак ни најситније детаље. О љубави више није говорио, а да ли је наишла нека нова љубав остаје нам да видимо.

За то време Марија се поново заљубила, засновала породицу и изградила топли породични дом, а потом се вратила послу после породиљског одсуства.

- Недавно сам се по други пут породила. Сада сам на породиљском одсуству, уживам са бебом, сином Данилом и супругом. Олга има скоро три месеца, дивна је и захвална беба - рекла је Марија Бергам у интервјуу за Хелло.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Иако је открила да је поново удата жена, није хтела да говори о томе ко је њен нови изабраник. Једино је хтела да напомене да се он неће јавно експонирати:

- Мој супруг није из јавне сфере. Ради у домену просвете и издаваштва - рекла је кратко Марија.

БОНУС ВИДЕО: