Милена Бајић имала је здравствених проблема последњих година, а сада је Бајић поделио на свом Инстаграм налогу фотографију супруге из болнице. На слици се види да је Милена насмејана, у добром стању и добром расположењу.

Уз њу је Радош написао емотивну поруку из које може да се закључи да је његова изабраница добила још једну животну битку.

- Мајка, бака, супруга, друг, пријатељ, борац, стуб куће, љубав мог живота… Ових дана, без повода, само због осмеха… Моја Милена… Идемо даље… Хвала ти Боже… - написао је Бајић.

Подсетимо, супруга нашег глумца водила је дугу битку са канцером, а он јој је у том тешком животном периоду био највећа подршка.

- Ја сам супруг жене која је била оболела од рака дојке, а искрено желим да охрабрим све мајке, сестре, супруге, ћерке, баке, и да им кажем да на крају тунела има светла. И Радојка је у серији наставила да живи, као што је и моја супруга Милена. Двесто осамдесет осам дана сам са њом провео на београдском Институту за онкологију, помажући јој у грозничавој и тешкој борби. Иако сам увек чувао свој приватни живот као оазу, у договору са супругом и децом, одлучио сам да изађем пред јавност са својим искуством зарад свих оних жена којима треба помоћ - рекао је једном приликом Радош Бајић за медије.

БОНУС ВИДЕО: