Транзитна Венера улази у знак Ваге 8. новембра и подстиче потребу за емотивном блискошћу, љубављу, повезивањем са другима, лепим и занимљивим друштвеним догађањима. 

Венера ће овде бити до 4. децембра, довољно времена да се поправе нарушени емотивни и љубавни односи.

Фото: Профимедиа

 

 

Венера у овом знаку је у свом седишту. Она је носилац идеје о заједничком животу, о љубави, о томе колико је важно повезати са се партнером, она је као огледало у које се рефлектује све оно што други осећају. Други људи јако могу утицати на емоције особа које у свом наталном хороскопу имају ову Венеру. 

Венера ће правити у једном тренутку током новембра квадрат са Плутоном што може донети страх од емотивног одбацивања, мањак толеранције, драматичност у односима са партнером. 

Ово се посебно негативно може одразити на особе рођене у знаку Јарца, Рака и Овна. 

Фото: Профимедиа

 

 

Ова Венера може пријати ваздушним и ватреним знацима јер код њих се покреће енергија лакоће у комуникацији. Посебно се односи на позитивне промене у односима где је партнер у знаку Водолије или у знаку Близанаца.

Многи парови и везе могу да поприме озваничавање односа, друштвени односи су у успону, покреће се енергија уметничког и креативног стварања (посебно за оне особе које се баве уметничким професијама).

 Уживајмо у овој Венери у знаку Ваге!

БОНУС ВИДЕО: