Младен Вулетић шокирао је изјавом да ће Драгојевићку отац Хусо Мујић да убије кад изађе с имања јер га је обрукала за цео живот.

Фото: Јутјуб принтскрин/Ред ТВ

 

 

- Далила је оцу, генерално целој фамилији, укаљала образ и част, сада више нема назад. Хусо све ово тешко подноси. Он бесни по селу, телевизију не гледа и не жели да чује за ћерку. Њен отац је требало прво мене да убије још тада кад смо били заједно, па све њене остале момке. Да ћерку остави за крај, али би ми понестало метака јер она има много бивших, не зна им се број. Хусо ће да убије Далилу, толико је бесан да је њему само то у глави! Он је принципијалан човек. Нисам много причао никада о њему јер ми није било битно хоће ли ме прихватити. Сад, да је тамо, ишамарао би ћерку, голим би је рукама давио! Сигурно је већ спремио метак - прича Младен и открива детаље из времена када је био с Далилом у вези:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Далила је са мном имала нормалан однос, али је била параноична. Опсесивна је и љубоморна, имала је нападе панике сваки пут кад би посумњала да је варам. Контролисала ми је телефон, није дала да ми се друга девојка приближи, а сад је најпознатија преваранткиња! Док смо били заједно, нисам посумњао да се бавила проституцијом, као што се причало, бар то мени није спомињала и нисам ништа чуо са стране. Можда намерно нико није хтео да ми помене да не раскинемо, али и да се тиме бавила, мени не смета! Можда то и није лоше јер жена негује најстарији занат! Да је била добра, остали бисмо заједно до данас, а у тој вези нисам видео будућност. Далила воли робијаше, сваки њен дечко је био кримос са стажом робије. Сви њени бивши, осим Дејана. Зато га је она на овај начин оставила, смета јој да је момак добар и нормалан. Саветујем Дејану да убије некога јер ће тако можда опет да привуче њену пажњу. Овако јој је досадан, а Цар очигледно има све што је привлачи.

Фото: ТВ Пиинк принтскрин, Инстаграм принтскрин/dalila_dragojevic_official

 

 

Младен тврди да је, после свега, на Дејановој страни јер га сматра добрим момком који је поштен до те мере да је само са Драгојевићком имао с*ксуалне односе.

- Приметио сам да се Деки тек у ријалитију подмладио и почео да јури жене. Добар је и поштен, ред је да има се*с с неком женом која није Далила! То показује колико је фин. Са својих 26 година само је спавао с њом. Дружио бих се у "Задрузи" с њим. Узео бих га под своје. Направили бисмо најјачи клан за свих ових пет сезона, кад вам кажем - прича Вулетић.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".