Теодора Џехверовић често је истицала да је њена менаџерка Сандра (Стана Шаша) великим делим задужена за све што је она данас. Иако је певачица од почетка с њом градила свој пут до естрадног неба, након седам година, како се шушка, одлучила је да стави тачку на сарадњу с менаџерком, а разлог је велики проценат зараде који је Сандра узимала за себе.

Фото: АТА имагес

 

Како извор близак певачици каже, она је одлучила да је време за прекид сарадње јер јој се више не исплати да буде у Сандрином јату.

- Теодора хоће да пређе у "Генерацију Зед". То је студио одакле су потекле нове звезде, Хени, Нући, Бресквица и многи други. Код њих је политика много другачија него код класичних менаџера. Како сам разумео, они узимају само проценат од прегледа на Јутјуб платформи док од наступа не узимају ништа, што је Теодору натерало да размисли и одлучи да је време за промене - прича наш саговорник и додаје:

- Теодора је имала уговор са Сандром седам година и тај уговор се завршава управо ове године. С обзиром на то да ускоро треба да се потпише нови уговор, певачица је ишла на састанак са челницима "Генерације Зед" и веома јој одговарају њихови услови. Оно што ја знам је да је Сандра узимала 60 одсто од Теодорине зараде, што је стварно много, али то је политика менаџера који направе велике звезде. - рекао је извор.

Подсетимо, Теодора није једина звезда којој је Сандра помогла да постане популарна. Поред Теодоре, она је сарађивала и са Растом и Вуком Мобом, који су након што је истекао уговор прекинули сарадњу с менаџерком и наставили да даље сами граде каријеру.

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".