Сударили су се аутомобил којим је управљао Баножић и комби.

- Возач комбија је погинуо док је возач приватног возила који је државни званичник због задобијених повреда превезен у Општу жупанијску болницу Винковци - објавила је полиција.

Вечерњи незванично наводи да је погинуо возач (40) из Привлаке и да је до саобраћајне несреће дошло кад је Баножић својим приватним возилом заобилазио камион на путу након чега се директно сударио са комбијем који му је долазио у сусрет.

На друштвеним мрежама се појавила и фотографија судара на коме се види првернуто возило крај пута.

- Треба свакако напоменути да је јуче и ноћас падала киша и да су коловози мокри и да је у јутарњим сатима било и магле - наводи Вечерњи.

Марио Баножић се према информацијама хрватских медија због тешких повреда налази у болници.

ОГЛАСИЛО СЕ И МИНИСТАРСТВО

Министарство одбране потврдило је да је Баножић повређен у саобраћајној несрећи.

- У јутарњим сатима у суботу 11. новембра 2023. године на државном путу ДЦ-55 на излазу из Винковаца према Жупањи догодила се саобраћајна несрећа у којој је суделовао министар одбране Марио Баножић с приватним возилом те возач комбија. Возач комби возила је смртно страдао. Медицинска помоћ министру одбране због задобијених повреда пружила се у Општој жупанијској болници Винковци. У току је увиђај којим руководи заменица Жупанијског државног тужилаштва у Вуковару - објавио је МОРХ.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: