Иако се није превише оглашавала на ову тему, сада је показала колико јој је тешко због читаве ситуације.

Фото: Принтсцреен Инстаграм/ елладворник

 

Наиме, Елла је на Инстаграм сторију објавила видео у којем разговара са својим ћеркама, Балие и Луми. У једном тренутку сломила се пред камером, а на снимку се чује како јој једна од ћерки говори: "Немој бити тужна".

“Па мама мора некад бити тужна”, одговорила јој је Ела. ‘"Не", рекла ће девојчица, на шта ју ју је мајка питала: "Ти ниси никада тужна?", а она јој је поново одговорила с једноставним "Не".

Фото: Инстаграм принтскрин/елладворник

 

Ела је потом питала и другу ћерку "Сме ли мама бити тужна?", али и она јој дала исти одговор.

Подсећамо, након низа гласина које су се у медијима појавиле откако се сазнало да је Чарлс тужио Еллу због удела у кући у Балама, која је у њеном власништву, о свему се недавно огласила и сама инфлуенсерка.

“Замолила бих медије да престану превртати чињенице ‘из извора’ и играти се поквареног телефона нашим животима. Да смо се хтели јавно препирати, то бисмо радили на Инстаграму. Чарлс је отац моје деце, ја сам мајка његове. У интересу нам је остати у добрим односима након овога. Не помажу нам никако искривљене чињенице нити упирање прстом ко је бољи, а ко лошији. Не дајемо изјаве јер их не дајемо због деце која ће касније морати читати глупости по интернету. Пустите нас да се раздвојимо као људи”, рекла је Ела.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".