Неке од наших јавних личности познате су по скандалима и бурним љубавним животима, те нису крили да су били варани, али и да су варали своје партнере.

Ипак, већина њих одлучила је да сачува брак и пређе преко неверства.

Фолк певач Радиша Трајковић Ђани на естрадној је сцени дуже од две деценије. У браку је дуже од две деценије, а међу певачима важи за једног од омиљених колега. Он је признао и да је варао своју супругу, али да ниједна не би могла да замени његову венчану супругу.

Фото: АТА имагес

 

"Слађа Трајковић је једина жена коју сам волео и коју волим откад постојим. Наравно, мушкарац сам, варао сам, муљао, лагао. Који Балканац није? Знам да ми она то не би опростила да у сваком тренутку није знала да је никада нисам преварио срцем и да никада нисам био заљубљен у другу жену. Седам жена у дану да имам, ниједна ме не би емотивно померила", изјавио је фолкер.

Ђани, како се спекулисало, после сваког ванбрачног излета своју супругу обрадује вредним поклоном - од злата до аутомобила. Како се прича на естради, он је једно од својих првих неверстава платио силиконима, односно платио је жени да повећа попрсје. Иако Ђани данас тврди да се смирио и напрасно постао веран мајци своје троје деце, они који га добро знају кажу да то није тачно и да певач и даље не може да одоли згодним обожаватељкама.

Фото: АТА имагес

 

Миле Китић шокирао је све када је признао да је неверан супрузи Марти Савић, али исто тако и да она има слободу и браку да буде са ким жели.

"Чим променим младу девојку, одмах ми се крв освежи. Духом сам млад, а онда сва та младост око мене чини да се тако и осећам. Мени не треба да редовно мењам крв да бих се одржавао младим, као неке светске звезде", изјавио је певач за босански "Експрес".

Фолкер Аца Лукас у емисији "Сценирање" признао је може да воли само једну жену и да јој је веран када су емоције у питању.

"Ја кад волим ја волим само једну жену и само са њом. Могу да је преварим физички када љубав дође испод неке разине, али када волиш жену не вараш је. Да имам жену кући, а да за љубав водам љубавницу по граду, е то је клошар и то није мушкарац. Сад сам слободан и могу да радим шта хоћу. Никако не могу да појмим да кући имам животну сапутницу, а напољу љубавницу", рекао је певач.

Фото: АТА имагес

 

Лукас је својевремено испричао да је бившу супругу Наташу преварио са преминулом певачицом Ксејином Пајчин.

"Певао сам на једној тераси у Сутомору. За време паузе писао сам Ксенији. Набројао сам шта ћу све да јој радим и шта ће она мени. 'Ацо, готова пауза' чуо сам колегу и устао. На брзину сам послао поруку. Кад сам узео микрофон, кроз главу ми је прошло 'нисам ваљда...'. Завршио сам туру песама и узео мобилни. Био је претрпан порукама с истог броја. Моја друга супруга Наташа је примила поруку уместо Ксеније. Одмах ми је одговорила - у једној поруци само псовке, у другој клетве, трећој комбинација псовки и клетви", присетио се он тада.

Фото: АТА имагес

 

Певач Бобан Рајовић и његова супруга Драгица у браку су три деценије, али певач не крије да је имао буран љубавни живот и поред сурпуге. Такође, он је све изненадио када је признао да и сада не може да гарантује да ће бити веран жени.

"Не! Ја не могу да се зарекнем, јер никада не знам шта доноси дан, а шта ноћ. Ја моју жену волим највише на свету и она је особа са којом ћу ја провести цео свој живот, а што се тиче превара ја ћу се свим силама трудити да одолим свему томе, али не могу да обећам", рекао је Рајовић.

Иван Гавриловић у ријалитију "Парови" јавно је преварио супругу Марину са 20 година млађом Милијаном Богдановић. Њих двоје су и након ријалитија наставили везу, али је певач недавно открио да се вратио жену и да се каје због свега што је урадио.

Фото: Н. Фифић

 

"Завршио сам са Милијаном. Мојој супрузи није било лако. Ја верујем много у Бога. Она није ни одлазила, право да ти кажем. Она је била у кући са децом. Проблеми који су били још су ту, не можемо да вратимо точак уназад, али важно је да се живот настави, позитивно само, глава горе. Свашта се дешава у животу, сад лепо функционишемо. Још увек је то свеже. Схватите ме", рекао је он.

Медији већ деценијама брује о певачевој афери са Љиљаном Јевремовић која тврди да му је родила ћерку Ину. Кеба негира очинство, а његова супруга је недавно одлучила да проговори.

- Моја повређена сујета не може да се пореди с количином гриже савести и бола коју Драган осећа. Уопште не размишљам о себи и тако је од првог тренутка тог немилог догађаја. Нема неопростивог греха, само неокајаног, а Драган је свој окајао - открива Оља. Она каже да је Кеба испричао све што је желела да зна о тој афери.

Фото: АТА имагес

 

- О томе ми је испричао све, чак и више него што сам хтела да знам. Код нас је најважнија искреност, али и ми се често посвађамо, није ни код нас само мед и млеко. Имали смо много проблема у браку, али ако ти је стало до некога, мораш да истрпиш и другачије мишљење, па и да се посвађаш - рекла је Кебина жена.

- Мене је тренутак слабости и неверство коштало 130.000 евра! - каже Кеба, који тврди да је толико новца дао на име алиментације за ванбрачну ћерку Ину, и то после вишегодишњег прегањања по судовима. Али, то није све. Супруга Оља му је опростила превару, али је Кеба на њу преписао своју комплетну имовину и званично остао без ичега. Чак се и судски развео од супруге мада и даље живе заједно.

Певач Семир Џанковић имао је аферу са колегиницом Габријелом Пејчев. Они су све то јавно признали, а његова супруга Санела му је опростила, те су наставили да уживају у заједничком животу.

Зоран Пејић Пеја не крије да га је неверство коштало разбијеног аутомобила и разбијених прозора у кући, које му је поразбијала тадашња супруга Злата Петровић када је сазнала да он шврља.

Фото: АТА имагес

 

- Никада нисам варао када смо били у срећној фази, само када се посвађамо. Пукне ми филм, па одем са другом. Кад се са женом помирим, ја лепо признам. Е, онда крене детаљно преслишавање од позе у којој смо водили љубав, па надаље. Камо лепе среће да сам могао да је смирим поклонима! Али, ја љубав никад нисам куповао и плаћао. Могао сам и да ћутим, али шта да радим кад сам поштен човек - каже Пејић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".