Пар из Шкотске је боравио у једном од загребачких ресторана, када им је након ручка конобарица једноставно донела коцку. Речено им је да уколико баце шест ништа не плаћају, а сваки следећи број је имао исто неку симболику. Једино им није одговарала јединица, будући да би у том случају, морали да измире целокупни рачун.

- Када је требало да платимо рачун, жена нам је понудила да бацимо коцку - појасни је Грегори како су дошли до бесплатног ручка.

Плаћање условљено бацањем коцкице

У први мах је помислио да се ради о фори, говорећи о самим коцкицама. Наиме, шестица доноси бесплатну храну, петица половину рачуна, четворка је доносила бесплатно пиће, тројка бесплатан десерт, двојка попуст од 10%, а јединица плаћање целог рачуна.

Приликом бацања коцки, Грегори је решио да опроба срећу преко своје девојке Клои, која је била срећне руке и добила је шестицу. Тада им је конобарица рекла да не морају да плате свој рачун.

 

 

- Све време сам размишљао у чему је фора. Међутим, форе није било - рекао је он у камеру док су се враћали кући из ресторана, додајући на крају како њих двоје нису сер***е, те и да су им оставили велики бакшиш.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)