Холивуд жали за губитком Метјуа Перија, који ће заувек бити упамћен по улози симпатичног Чендлера из серије "Пријатељи". Сви чланови екипе били су на сахрани како би се опростили од пословног и приватног пријатеља.

Џенифер Анистон, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Метју Лебланк и Дејвид Швимер, виђени су док разговарају испред капеле у Лос Анђелесу, а многи су остали у чуду када су пре краја напустили сахрану.

Метју Пери преминуо је 28. октобра у свом дому где га је у џакузију пронашао његов асистент.

Сада је објављен његов смртни лист. У документу, који је објавио Завод за јавно здравство из Лос Анђелеса и који је у поседу портала Тхе Бласт, наводи се да је коначни узрок Перијеве изненадне смрти "одложен" јер се чека детаљна анализа његовог токсиколошког налаза, након што су први резултати показали да у његовој крви нема трагова илегалних супстанци фентанила и метамфетамина.

Пише и да је глумац преминуо 28. октобра у 16:17 у свом дому у Лос Анђелесу и да је његово беживотно тело пронађено у џакузију.

У читуљи стоји да је Пери 38 година радио у забавној индустрији као глумац, а наведено је и како је све потребне информације истражитељима уступио његов очух Китх Морисон.

Славни глумац почива поред великана Холивуда, али изгледа да његови најближи за сада желе да се ово место држи у тајности, јер још нису спремни за окупљање јавности на локацији где почива холивудска звезда.

Холивудски глумац сахрањен је поред Кери Фишер, Деби Рејнолдс, Мајкла Кларка Данкана и Ронија Џејмса Дија, па је можда ово један од разлога за приватност.

БОНУС ВИДЕО