Бивши фудбалер и певачица никада нису били у браку, али су заједно од 2010. године и имају двоје деце. Иако је одбио да прича о раскиду са славном Колумбијком, Пике је недавно прекинуо ћутање и присетио се претходне везе.

У разговору са Јорди Бастеом на каталонској радио станици „Рац1“, Шпанац се осврнуо на све што се догодило са колумбијском певачицом.

- Људи не знају ни десет одсто шта се заиста догодило између нас - рекао је бивши шпански репрезентативац и додао да се „људи ослањају на информације које су углавном неистините”.

Шакира "пецка" фудбалера у свакој могућој прилици и јасно је да није могла лако да преболи све што јој је урадио. У јануару 2023. снимила је песму о свом неверном партнеру.

Фото: Профимедиа

 

Неколико месеци касније, поново је погодила Шпанца другом песмом коју је снимила у сарадњи са Фуерза Регида. Пике није остао равнодушан према њој и недавно је дао опширан интервју бившем играчу Реал Бетиса Хоакину, у којем је критиковао Шакиру.

- Када бих обратио пажњу на све што се говори о мени, затворио бих се у стан или бацио са шестог спрата... Једини начин да изађем жив из свега овога је да једноставно све игноришем - нагласио је он.

Фудбалер је навео и да сада не размишља ни о чему другом осим о односу са садашњом партнерком Кларом Чиом, својим професионалним интересима и чувању приватног живота.

 

 

На крају је све што се десило после разлаза са Шакиром описао као „циркус”, иако каже да је свестан да је то део његовог живота јер је јавна личност.

БОНУС ВИДЕО: