- Сви смо шокирани и не можемо да верујемо да се ово догодило нашем пријатељу и комшији - само је кратко рекао један мјештанин Привлаке, где је било готово немогуће наћи саговорника на ову тужну и болну тему.

У селу се, упркос јакој киши, нашло и доста људи који су дошли у госте родбини и пријатељима, али ни они нису били вољни било шта да кажу, осим што су изражавали искрену тугу и саучешће породици погинулог Горана. Он је био власник фирме за грађевинске радове, а од људи који су га познавали из виђења сазнали смо да је био веома вредан радник, али и одани породични човек, који је обожавао своје две ћерке.

Ни начелник општине Дарко Галић није био расположен за разговор.

- Могу само да изразим велику и искрену саучешће породици погинулог Горана, а ми ћемо као општина са своје стране помоћи колико смо у могућности -рекао је Галић.

Привлака, иначе, живи једну од најтрагичнијих година у својој историји, јер је ово већ четврти трагични смртни случај неке млађе особе из овог села у овој години.

Фото: Друштвене мреже

 

- Од кад сам сазнао да је погинуо под великим сам шоком, као и чланови породице с којима сам се чуо. Сви смо јако потресени. Знам га већ дуго година и врло често смо се дружили јер су нас повезивали заједнички пријатељи, а како је он увек волио велика дружења и екипу, често смо се налазили на кућним дружењима - рекао је колега 40-годишњег возача комбија који је погинуо у тешкој несрећи код Винковаца у судару с аутомобилом министра Марија Баножића.

Премијер Андреј Пленковић објавио је на конференцији за медије да је сменио Баножића, али сада се поставља питање Баножићеве кривичне одговорности.

БОНУС ВИДЕО:

Јутарњи лист