Ива је, наиме, Славка тужила јер је није потписао као коаутора емисије "Шта би после? (Флешбек)", за коју тврди да су је заједно припремали пет година.

Ива Шиђанин је 2020. године по изласку из суда након једног рочишта навела да "њихов развод није био леп као што је представљено у медијима".

Иако се пре овога на тему развода и односа са Славком није оглашавала у медијима, она је тад образложила на шта је мислила.

- Рецимо да сам била обмањивана читавих десет година и то су неке ствари преко којих се не прелази. После свега тога не можете с неким остати у добрим односима, а не пријатељским. Целу ту причу око њега и нашег брака дефинисала бих том реченицом. То није човек с којим једна жена може да остане у браку, а кад је реч о овом пројекту, на ком смо заједно радили пет година, нисам могла да очекујем да он мој рад не признаје. То је сада једино за шта се ја борим - рекла је Ива том приликом за "Курир".

Ива и Славко су се, подсетимо, развели 2018. године, након шест година брака.

- Кад сам се "женио по новинама" ред је да се у њима и разведем. И да повучем сва моја паметовања о браку, везама и мушко-женским односима. Очигледно нисам никакав експерт, а мислио сам да је за цео живот. Више не постоје наши заједнички снови и планови, али и даље мислим да је Ива предивна жена - рекао је Славко својевремено.

БОНУС ВИДЕО: