Жељко Самарџић још увек пати што се његова ћерка Миња није изборила за своје место на естрадном небу. Таленат је био велики, а он је желео да јој помогне, како би успешно изградила каријеру.

Наиме, ћерка Жељка Самарџића пре шест година издала је и албум, али када он није постигао очекивани успех, одлучила је да се повуче са естраде.

- Жељко је веровао да ће Миња постићи успех, зна колико је талентована и вредна, али она ипак није желела да буде део естраде - рекао је извор за медије и додао:

- Кад је увидела каквих све људи има на јавној сцени и колико је све то напорно, донела је одлуку да се држи клубова, да пева за своју душу и да зарађује неке нормалне цифре, без јурњаве за славом. Лепше јој је тако него да даје интервјуе и трчи од емисије до емисије. Жељку је жао, нудио јој је све контакте и везе, налазио јој и песме и сјајне ауторе, али њој на памет не пада да се враћа у кошницу. Лепше јој је као анонимној. Сада чека и бебу па не ради по клубовима као иначе.

Упркос одлуци да напусти свет певања, Миња је Жељку приредила највећу радост, а он одушевљено ишчекује да упозна своју унуку.


Мињин момак са којим чека бебу је познати гитариста Владимир Живковић са којим обожава да пева и квалитетно проводи заједничко време.

Подсетимо, 5. јула ове године трагично је настрадао Мињин бивши дечко, Игор Гарниер, после срчаног удара који га је задесио у теретани у Вашингтону, где је живео дуги низ година. Миња се том приликом огласила на Инстаграму и поделила тужне вести.

Мало је рећи да ме је вест шокирала. Прекинули смо контакт када је решио да заувек остане у Америци, што се десило пред осму годишњицу наше везе. Живели смо 6 година заједно. С љубављу стварали музику коју су многи волели. Био је јако талентован момак, вредан и здравих навика. И даље не могу да верујем да се његов живот тако брзо завршио. Најискреније саучешће његовој мајци Ренати и целој породици која га је бескрајно волела и подржавала цео живот. Нека му је лака земља и вечна слава - написала је Миња у објави.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".