Пре годину дана, почела је животна драма и раскол након дванаест година љубави Ђерара Пикеа и Шакире.

Када је пар објавио да се растаје, убрзо су се открили детаљи који су то претворили у један од медијски најпраћенијих раскида ове деценије.

Фото: Профимедиа

 

Пике је откривен у прељуби са студенткињом Кларом Чијом Марти, Шакира је за све сазнала и и кренула у освету, у којој су је подржали милиони њених фанова.

Славна певачица објављивала је песме у којима је врло отворено "поткачила" бившег партнера и његову девојку, а Пике се одлучио (углавном) за ћутање.

ФОТО: Профимедиа

 

Каткад је одговарао на Шакирине провокације, мада много ређе него она, а Клара Чија потражила је стручну помоћ како би заштитила своје ментално здравље.

Међутим, Пике је јасно показао да је Клара Чија њему много више од обичне љубавнице, па не само да је остао у вези с њом, већ ју је овог лета повео с породицом на летовање у суседној Хрватској.

Након годину дана, Пике је за емисију 'Ел мóн' отворио душу и претходну годину назвао врло турбулентном, рекавши да се свашта издогађало.

Фото: Профимедиа

 

— Да сам придавао важност свему што се говори о мени, тренутно бих био закључан у стану или бих из њега искочио — нашалио се бивши фудбалер, па додао да је његов механизам одбране од притиска био игнорисање туђих мишљења и недозвољавање да утичу на њега. 

Међутим, нагласио је да, од свега што се догађало, људи не знају ни десет посто онога што се стварно десило. Ова загонетна реченица многе је додатно заинтригирала, тим пре што је много теорија о његовом и Шакирином односу.

Мада га је велики део јавности осудио због прељубе, многи тврде да су Шакира и Пике годинама били у отвореној вези и једно другом толерисали друге партнере, о чему је говорио јавно за једну телевизију говорио шпански телевизијски водитељ Хосе Антонио Авилес. Наиме, он је тврдио да је отворена веза трајала чак три године пре него што је дошло до раскида.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".