Постоји низ брзих и једноставних начина на које то можете да проверите. Фејсбук никад није слао обавештења о блокирању, што значи да ћете морати сами да се потрудите ако гајите одређене сумње.

Ако сте блокирани, тај профил се више неће појављивати у резултатима претраживања. Међутим, увек су могући изузеци, па постоје и други начини истраге.

Фото: Профимедиа

 

Потражите профил за који сумњате да вас је његов власник блокирао на списку својих пријатеља, а ако га тамо нема, вероватно вас је уклони.

Лов на Гуглу

Ако и даље нисте сигурни, постоји и трећи начин за проверу који укључује "лов" на Гуглу. Иако не можете да видите профил особе која вас је блокирала у резултатима претраживања на Фејсбуку, њихов профил ће и даље бити тамо ако га гуглате.

Фото: Танјуг

 

Гуглајте "Facebook (име особе)" и проверите постоји ли и даље тај профил. Ако га видите, кликните на њега. Ако вам излети порука о грешци или недоступности садржаја, имамо лоше вести за вас.

Помоћ пријатеља

Постоји још један начин на који можете проверите јесте ли блокирани, али за њега ће вам бити потребна помоћ. Питајте пријатеља да провери да ли је профил одређене особе још активан. Ако вам је то непријатно, увек можете направити нови профил и уверити се сами.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".