Гостујући у једној емисији на Хyпе телевизији, Весна Ривас описала је до детаља како ју је бивши муж преварио док се порађала. Након скандалозног сазнања да јој је муж неверан, одлучила се на невероватан потез.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ривасвесна

 

- Задњих пар месеци он се очјукао са том комшиницом која држи кафић. Ја сам пар пута ишла да јој бацим бомбу, да је запалим, са све стомаком - ја сам била трудница, сви су ме знали по граду, полиција, оне рације и тако даље. Међутим, ја размишљам, ма не, мучићу ја њу на други начин. Она ће њега да жели, а он мене неће да остави, јер је то још једна више мушка кукавицфа, кад су емоције у питању знам колико ме воли, ма пржићу ја вас обоје на тихој ватри. И тако је и било! - испричала је Весна и додала:

- И пази, ти не спаваш, они нису имали секс, она и тад тврди да није био, да сам ја будала, да ја трипујем и тако даље. Међутим, ја сам такву акцију спровела, ја сам одмах устала из кревета после порођаја, па вртела телефоне, поставила сам им замке. Поставила сам им замке, и ухвати га у једном моменту "Еј, еј брзо ми ослободи хитно ми треба", јер тад није било мобилних, само су постојали фиксни телефони. Ја сам га питала "Зашто, да овој кокошки позовеш такси и док не дође муж који затвара кафић?".

- Знаш шта је ту у мени поражавајуће било и што нисам могла да сачувам себе од себе. Пола љубави је отишло тад, пази, имали смо пара, могао је да је одведе било где - у хотел, хостел... Могао је с њом да води љубав где год је хтео, ја бих му увек веровала и никад га нисам проверавала, ја њему никад нисам улазила у новчаник да видим цртице, цедуљице и кад је био по путевима могао је да ради шта хоће и пре. У моменту, кад се ја порађам, значи ја рађам највећи благослов од Бога, а ти мене тог момента вараш, у нашем кревету, како то боли! То је издаја, то није превара, пола љубави је отишло!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".