Иако му се жеља да се врати на ружичасту телевизију након што је у јануару дао отказ испунила, Милошевић је протеклих неколико дана наводно провео у тоталном расулу, јер је почео да добија претње. Како пише "Скандал", водитељу су почеле путем порука да стижу претње и уцене и то п*рно снимком, а на крају се Милошевић обратио МУП-овом сектору за Високотехнолошки криминал.

- Само су у инбокс почеле да му стижу поруке на Инстаграм: "Имам твој снимак Милане испред хотела у 5 ујутру. Баш си се трудио, спреми 50.000 евра". Те поруке које је добијао су му затрпавале инбокс. Када је проверио, сви профили са којих су му писали били су лажни. Он је на почетку кулирао и блокирао све профиле с којих је добијао поруке, међутим профили су ницали један за другим. Он је тада написао да му пошаљу снимак, да види, међутим поруке су почеле да му стижу и на мобилни телефон. Оне су углавном имале исту конотацију, али сада је већ постало озбиљније.

- Тражио је барем део снимка да види о чему се ради, и о коме. Међутим, људи који су му слали поруке су постали прилично агресивни, претње су биле све јаче, а сума је са 50.000 евра повећана на 70.000 евра. Када је видео да је ђаво однео шалу, Милан је позвао свог пријатеља који раду у безбедносној информативној агенцији да му се пожали јер колико зна увек је био чист и нема шансе да има снимак јер се никада није снимао. Пријатељ га је посаветовао да пронађу конекцију у сектору МУП-а за високотехнолошки криминал. Истог дана све је пријављено, кренуле су провере бројева телефона са којих су стизале претње и уцене. Бројеви су били сви припејд, али оно што су установили то је да су купљени у једном месту поред Смедерева. У међувремену, Милан је инсистирао на томе да добије бар део нечега чине му прете - прича извор и додаје:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milanmilosevic_official

 

- На крају, после гомиле времена проведеног у убеђивању стигао му је скриншот где се виде само два гола тела једно на другом. Били су на задњем седишту аутомобила. Милан је одмах знао да то није он. Он је видео да је у питању намештаљка. Позвао је адвоката и посаветовао се са њим, поднео је кривичну пријаву против НН лица док сектор за високотехнолошки криминал и даље трага за особом која му је претила и уцењивала га. Што је занимљиво, та особа је само одједном престала са уценама које су баш почеле у тренутку када је кренуло писање да се враћа у Елиту. Државне институције тренутно раде свој посао. Милан је сада потпуно опуштен јер зна да нема везе са снимком и да то није истина - завршава извор.

Милошевић је кратко прокоментарисао да неће стати док се не открије ко стоји иза уцена и претњи:

- Ово неће проћи тек тако некажњено. Ја нисам клинац да себи дозвољавам овакве ствари а за уцене и претње ова особа ће дебело платити и одговарати. Нећу се смирити док ту особу не стрпам у затвор - завршио је Милан Милошевић.

(Scandal)

БОНУС ВИДЕО: