ЖЊена музичка постигнућа подржале су многе јавне личности, а посебно срећна била је свекрва Брена, која јој је била неизмерна подршка.

- Знам колико је само пута долазила код мене кући на ручак и након тога би се шћућурила на кревету у дневном боравку, а ја бих је покрила ћебетом док она спава. Та њена прича је мене вратила у оно време колико сам ја радила и колико је то тешко и напорно. Њен труд и жеља да уради све савршено и како треба су заиста за сваку причу, а онда Филипов труд и рад као продуцента. Можда сам ја једина особа која разуме кроз какав је она трновит пут прошла, рекла је Брена, а онда открила да је тешка животна прича њене снајке, посебно ганула.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пуно пута сам седела са њеном мајком и са њом, причале су ми о њеном животу и какав је све трновит пут прошла, а ја сам се емотивно везала за целу ту њихову причу. Она је жена, а нама женама се ништа не прашта и наш пут је трновит. Срећна сам што је успела. Мајке када удају ћерке оне плачу из два разлога, први је зато што је она заљубљена и нашла је некога кога воли, а други је јер мајка зна кроз шта све треба да прође њена ћерка и какав је живот. Да треба да прође кроз брак, разумевање, рађање деце, успоне и падове...Важно је да сваки родитељ каже свом зету да мора да чува и пази њихову ћерку, јер свака жена је лавица која може пуно да воли, али може да буде и опасна. Кажу не дирај лава док спава, а ја ћу рећи не дирај лавицу, док не дигне главицу, рекла је Брена и открила зашто је плакала на Александрином концерту у Арени.

Фото: АТА имагес

 

 

- Када ми се све сублимирало кроз шта је она пролазила, једноставно сам заплакала. Заплакала сам јер желим да Филипова и њена будућност буде светлија и успешнија, а да све ружно забораве, рекла је Брена за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: