Водитељка се посвађала са својим гостом, када јој је на индиректан начин поменуо дете. На питање Јоване Јеремић како би објасио да је Чарлс Буковски цео живот писао о проституцији и како је могуће да један интелектуалац генерализује ствари, Марић је одгововрио:

- Ви нисте психијатар и не знате шта су несвесни мотиви да нешто проучавате, рецимо, има ствари које вас интересују, сад нећу да причам због публике, то није наша тема. Међутим, водите рачуна шта вас интересује јер је то оно што је несвесно и о вашем импулсу за говор, јер због тога вам је дете касније проговорило, и тако даље нећу сада да причам.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

Јована Јеремић жестоко је одговорила на ове његове речи.

- Пошто сте тако безобразни, сада ћете ви мене да чујете! Нисте на месту, безобразни сте и никада нисте били џентлмен. Ово што сте сада урадили и показали, то што манипулишете у јавности да вас син избацује из стана, то је ваша срамота. Срамота је како се понашате према сину и шта сте му приредили са његових 19 година. Коме ви можете да будете психијатар и кога ви можете да лечите када сами са собом себе не можете да усмерите? Нисте позвани да дајете дијагнозу о томе како ја говорим, колико говорим, о чему говорим, нити да ми на фињака намећете дијагнозе. Немојте да тражим да се вама уради вештачење и да се испита ваше стање свести, јер се тиме досад нико није бавио. Ово вам је први и последњи пут да користите јаван простор да постављате дијагнозе и да злоупотребљавате функцију психијатра у јавности, јер то радите све време.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Јована Јеремић је после емисије прокоментарисала сукоб са Марићем:

- Марићу ово није први пут да се тако понаша, али умем са таквима да се носим. Он је склон томе да подбада успешне жене јер има комплекс од њих, заправо мрзи их. Нека размисли о томе какав је он мушкарац када га остављају три жене. Мора да не онда проблем у њему, а не у њима. У емисији је прешао границу када ми је поменуо ћерку, али адекватно сам му одговорила, добио је он своју порцију.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".