Певачица и бивша ријалити учесница Весна Ривас открила је шокантне ствари из своје прошлости. Она је између осталог, испричала да ју је супруг преварио са конобарицом, док је лежала у породилишту.

- Последњих неколико месеци он се ухватио са том комшиницом која држи кафић, конобарицом. Ја сам пар пута ишла да јој бацим бомбу, да је запалим, са све стомаком - ја сам била трудница, сви су ме знали по граду, полиција, оне рације и тако даље. Међутим, ја размишљам, ма не, мучићу ја њу на други начин. Она ће њега да жели, а он мене неће да остави, јер је то још једна више мушка кукавица, кад су емоције у питању знам колико ме воли, ма пржићу ја вас обоје на тихој ватри. И тако је и било! - испричала је Весна за Хајп и додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- И пази, ти не спаваш, они нису имали интимне односе, она је и тад тврдила да их није био, да сам ја будала, да ја трипујем и тако даље. Међутим, ја сам такву акцију спровела, ја сам одмах устала из кревета после порођаја, па вртела телефоне, поставила сам им замке. Поставила сам им замке, и ухвати га у једном моменту: "Еј, еј брзо ми ослободи хитно ми треба", јер тад није било мобилних, само су постојали фиксни телефони. Ја сам га питала "Зашто, да овој кокошки позовеш такси и док не дође муж који затвара кафић?".

Како је испричала Весна Ривас њен бивши супруг је љубавницу довео у њихов кревет.

Фото: АТА имагес

 

 

- Знаш шта је ту у мени поражавајуће било и што нисам могла да сачувам себе од себе. Пола љубави је отишло тад, пази, имали смо пара, могао је да је одведе било где - у хотел, хостел... Могао је с њом да води љубав где год је хтео, ја бих му увек веровала и никад га нисам проверавала, ја њему никад нисам улазила у новчаник да видим цртице, цедуљице и кад је био по путевима могао је да ради шта хоће и пре. У моменту, кад се ја порађам, значи ја рађам највећи благослов од Бога, а ти мене тог момента вараш, у нашем кревету, како то боли! То је издаја, то није превара, пола љубави је отишло!

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: