Певачица Јана Тодоровић огласила се на другу годишњицу од смрти сестрића Банета, који је преминуо пре две године.

- Две најтужније и најболније године без тебе. Највећа и прва моја радости... Никад више твоја ТЕТКО неће бити иста, како си ме ти звао, срце моје најбоље и најмилије. Заувек у мом срцу, заувек срце моје... - написала је Јана на свом Инстаграм профилу уз слику преминулог сестрића.

Фото: Принтскрин Инстаграм/janavip2011

 

 

Подсетимо, Јана је у новембру прошле године испричала шта се десило са њеним сестрићем.

- Опорављам се још од највеће трагедије у мом животу. Није ми умро сестрић, него моје дете. То је један млад живот, оставио је иза себе ћерку од пет година. Он није само дете моје сестре, већ је и моје дете био. Бане је одрастао на Косову с нама. Моја ћерка је доживела велики стрес, још увек је враћамо у нормалу, о сестри и да не говорим, рекла је Јана.

- Мене је та трагедија затекла у Америци на наступима. Одмах сам кренула за Београд, али ми је требало два и по дана да се вратим у Србију, а онда су ме враћали у живот. Звали су Хитну помоћ, једва сам поднела ту вест, испричала је певачица једва се суздржавајући да не заплаче.

- Он је добио корону, а био је мало гојазан. Отишао је код лекара, доби је антибиотик, али му се стање није поправљало. Докторка му је понудила да остане у болници и пошто се није осећао добро, пристао је.Стање му се одједном погоршало и те суботе је изгубио живот. Био је свега један дан на респиратору. Мислим да му срце није било добро, а није био ни вакцинисан, казала је певачица тада за 24седам.

БОНУС ВИДЕО: