Певач се 2019. године оженио водитељком Катарином Колозеус, добили су сина Алексеја, а ни данас га не заобилазе питања о Пријовићки.

Недавно је испричао да је бившом остао у одличном односима након раскида, и истакао да није патио јер су се разишли на његову иницијативу.

- Нисам патио превише, јер сам ја био тај који је желео да се то заврши због тога што неке ствари нису функционисале. Био сам срећан када сам раскинуо, продисао сам и схватио да је боље што се тако завршило -  рекао је Љуба, а сада и открио да ли су раскинули због преваре.

Фото: АТА имагес

 

 

- Па не, није због тога, уопште то није био разлог, није то истина - одговорио је певач за Сцандал и дотакао се гласина да је Прију преварио се комшиницом.

- Па није, није, било је касније, било је ту неких, јесте она комшиница, испоставило се да је комшиница, али то је било касније. Није нама пукло због тога, пукло је због других ствари, али то је било још пре десет година и стварно је глупо да се уопште прича о томе и искрено, то ми је тако глупа тема - истакао је Љуба који је пресрећан због доласка сина.

БОНУС ВИДЕО: