Новинарка и познато ТВ лице Биљана Обрадовић важи за изузетно јаку жену која напорним радом и упорношћу може да оствари све што пожели.

Управо због тога је најновија објава Биљане Обрадовић из болничког кревета забринула њене пратиоце на Инстаграму. 

Фото: Инстаграм принтскриин/biljanacity

 

 

Она је, наиме, поделила фотографију на којој се јасно види да је прикључена на инфузију, а бројне пратиоце је занимало шта је довело до тога да заврши у болници, али и како се сада осећа.

- Кад дотераш до краја, онда лепо помогнеш себи, али уз стручно особље - поручила је атрактивна плавуша, чиме је потврдила да ништа страшно није у питању. 

Подсећања ради, лепа водитељка је пре неколико година успела да победи тумор о чему је и јавно говорила, па није ни чудо што је објава Биљане Обрадовић толико забринула поштоваоце њеног лика и дела. 

- Све је већи број жена у плодним годинама које оболевају од цистичног тумора панкреаса, нарочито око четрдесете године. Ја уопште нисам имала симптоме.

Фото: Архива Новости

 

 

Осећала сам хронични умор, али сматрала сам да је то зато што радим два посла. Такође, лекари су то објашњавали тиме што имам хипотиреозу.

Отишла сам на редовни гинеколошки преглед и замолила лекара да ми прегледа и бубреге јер због посла са тимом "Партизана" често проводим много времена на хладном и отвореном када су утакмице.

Казао ми је да имам "нешто огромно у стомаку" и испоставило се на каснијим прегледима да имам тумор величине 11 центиметара - испричала је својевремено Биљана у емисији на К1 телевизији.

БОНУС ВИДЕО: