Певачица Зорица Брунцлик и славни хармоникаш Мирољуб Аранђеловић Кемиш већ деценијама су у складном браку, на коме би многи са естраде могли да им позавиде.

Они живе срећно, уз много љубави, а Кемиш је Зоричину децу из претходних бракова прихватио као своју.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Њих двоје заједно имају једну ћерку, талентовану шминкерку Злату, а познато је да је она нашла срећу с мушкарцем који је такође из естрадне бранше.

Наиме, Златин муж освојио је високо друго место у "Звездама Гранда", а победу му је испред носа однео Мирза Селимовић. У питању је Милош Вујановић, који и данас важи за једног од најлепших певача, али он је већ годинама у срећном браку са Златом, с којом има ћерку Милицу.

 

 

- Моја жена је мене освојила по свим могућим критеријумима које имам, има ту много тога, када бих кренуо да вам набрајам, могао бих да вам причам до сутра. Али, најважније је да су нам се енергије савршено спојиле. Додао бих нешто, да сам ја њу освојио. Што се тиче младости и лудости, проживео сам то на време - рекао је једном приликом Милош.

Милош и Злата појавили су се са Зорицом и Кемишем на модној ревији Бате Спасојевића у једном од најпознатијих престоничких хотела, којој је присустовао велики број познатих личности.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Зорица је већ говорила колико се лепо слаже са зетом, а они неретко и певају заједно.

- Милош је супер зет, он је јако фино васпитан, одмерен, долази из куће у којој је поштовање старијих на првом месту, али најважније од свега јесте да се они воле - причала је Зорица о зету за "Свет".

БОНУС ВИДЕО: