Једина наследница у каријери Миломира Марића је Круна Уна Митровић.

То је уредник Хепи телевизије истакао у интервјуима за медије, а сада је Марићева узданица била гост у емисији "Ћирилица" и то са градоначелником Београда у оставци Александром Шапићем.

Она је специфична и јединствена у сваком смислу те речи.

Круна са Марићем радним данима информише Србију, а сада је уживо испричала како се са дванаест година борила и изборила за живот.

Фото: ТВ Хепи принтскрин/Ћирилица

 

 

Круна је имала тежак облик канцера. Успешно се излечила. Она је била једна од првих акција фондације "Буди хуман" коју је покренуо управо Шапић.

- Круна је једна од првих у нашој фондацији. Кад сам је видео у шта је израла и физички лепу девојку и да се сад бори за своје место под сунцем ми је пуно срце. Велико ми је задовољство и то је смисао постојања фондације. Круна је најбољи пример да је немогуће заправо могуће - рекао је између осталог први човек престонице.

Док је гледала прилог Круни су очи биле пуне суза. На неколико минута се вратила у период када се борила са опаком болешћу - Буркитов лимфом, малигну болест, ретку и агресивну.

Фото: ТВ Хепи принтскрин/Ћирилица

 

 

- Ја сам се погледала у огледало и сабрала колико сам интервенција имала вађења крви. Моја једина брига у том тренутку је била како ја тако исечена и половна да се удам - нашалила се Круна у својој муци.

Како су године пролазиле здравствено стање Митровићеве је било све боље. Она је сада прелепа млада девојка која на професионалан начин ради свој посао.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: