Сада су решили да свој заједнички живот подигну на виши ниво, те су закупили стан у једном посебном кварту, у маленом градићу надомак Париза. Зграда у којој се налази њихово ново љубавно гнездо има вишевековну традицију и датира чак из 18. века, те је у то време била место становања војске. Међутим, временом је реконструисана у стамбену зграду, а због своје естетике подсећа на прави дворац.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Каја се одмах похвалила на свом Инстаграму новим квартом, те не чуди због чега су она и Матео лако одабрали да баш овде наставе свој заједнички живот у Француској.

- Чим су угледали поменуту зграду потпуно су се заљубили у њу и целокупан амбијент. Каја је неко ко јако полаже пажњу на естетику и иначе је занима архитектура, те је одмах рекла Матеу да је ово место у коме треба да свију свој дом. Он се брзо сложио јер им и сама локација јако одговора, те су за само пар дана дали капару и изнајмили стан у прелепом здању - истиче извор близак певачици, те додаје да је Каја одмах засукала рукаве и сама осмислила како ће изгледати стан изнутра:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Како има доста времена док је Матео на тренинзима, а иначе ужива у креативном раду, Каја се одмах бацила на посао и сама дизајнирала сваки детаљ у стану. Наравно за све је консултовала Матеа, који је углавном био одушевљен њеним идејама, с обзиром на то да имају сличан укус. Заједно су се сложили да не желе да штеде на првом заједничком гнезду, те да треба да га опреме баш онако како они замишљају. Како је цео екстеријер врло екстравагантан, самим тим и ентеријер њиховог стана морао је да иде у истом правцу, те су само за кухињу и намештај издвојили неколико хиљада евра. Уз то, опремили су стан и врхунским уређајима, као и осталим ситницама, док је Каја с посебном пажњом бирала слике и остале уметнине које ће се наћи у стану. Самим тим за само опремање издвојили су око 100.000 евра, међутим не жале ни мало на парама, јер уживају у новом дому.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Трагом ових информација контактирали смо певачицу, међутим иако Каја није желела да прича о цифрама, потврдила нам је да је сама осмислила цео ентеријер стана, а да је Матео био одушевљен њеним предлозима.

- Врло пажљиво сам бирала намештај за нови дом, ноћима сам правила колаже, гледала понуду на интернету, обилазила салоне… Али на крају крајева, када се двоје слажу и имају исти укус и стил онда то иде заиста лако и са задовољством - истакла је певачица те додала да су поручили неке уникатне и посебне делове намештаја, за које још увек чекају испоруку:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Једини проблем је што се на неке од одабраних комада чека па још увек немамо баш све што смо поручили, али ће се и то убрзо реализовати.

Када се прошле године доселила код Матеа у Француску, фудбалер је већ становао у кући која је била опремљена када се он у њу уселио. Управо зато су и Каја и Матео посебно радосни што ће сами моћи да опреме нови стан од почетка до краја.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".