Певачица Нада Топчагић скрхана је болом због смрти Жарка Лаушевића који је у његовој књизи "Година прође дан никад" чак поменуо у лепом контексту.

Фото: АТА имагес

 

 

То је одушевило певачицу када је читала његово дело, али сада себе криви што за живота славног глумца није нашла за сходно да га бар једном позове и упита за здравље.

Музичка звезда не може да се накаје што се није чула са преминулим уметником.

- Сада када је све прошло нико није помогао Жарку. Нисам ни ја. Сви га сад видимо кад га нема. Кад су ми јавили људи уместо да сам ишла да га тражим, стално у некој журби, ја не дам никоме у породици да ради, све носим на својим леђима и онда ми прође дан и када ме новинари зову будем преморена нисам ни за шта. Многе пропусте сам направила где не би требала. Конкретно у случају Лушевића. Баш сам супругу Златку рекла: "Како га нисмо пронашли у Њујорку, а били смо тамо". Велики пропуст сам направила. Толико тужно и јадно од свих нас, од људи, човечанства - прича истакнута уметница и додаје:

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Сада је касно! Нико се није питао какав је његов живот био? Колико се мучио? Нисам знала да је Жарко толико болестан. За њега ми је посебно жао, јер је само прошао кроз живот. Ја сама себи намећем тешкоће живота. Сада се сви опраштају од њега, а где смо били све ове године да га питамо како си. Срамота је и мене и срамота од човечанства. Сада нам је жао је, јесте сигурно, али нисмо били исправни према њему. Преживљавам баш тешко његову смрт - рекла је естрадна уметница за "Курир". 

БОНУС ВИДЕО: