Позната ријалити учесница Милица Дугалић, изнела је тешке оптужбе на рачун Аните Станојловић и њене мајке Ангелине. Изјавила је да је током лета била у контакту са младим певачем Јоцом Стефановићем: 

- Нешто ми јаве... Ево на пример, да прокоментаришемо најактуелније. Ја сам чула давно да је Анита неко ко јури некога са ловом. С обзиром на то да је њен ум плитак и да не може да свари фрајере неке, она је нашла Матору која је срчана и која је пре свега добар човек. Емпатија је код ње врло изражена, а онда је то ова подмукла девојка из провинције то искористила, као што је мислила да ће искористи раније неке друге ствари... Ево на пример, ја сам чула да се она летос мувала са Јоцом Стефановићем. И да је ту било још свега нечега, да је имала неки захват у болници јер је доживела неке друге ствари. Она ће сама рећи шта се дешава - започела је Милица, те је додала:

Фото: Инстаграм принтскртин/matora23

 

-Не верујем да се она у Матору заљубила, од одмах ми је деловало да је Матора типована, прво, да би остала у "Задрузи", а онда је мувала читаво лето и живела на њен рачун. Њена мама је иницијатор свега, колико бих ја сада проценила. Она је Анити дала повод, разлог и идеју да дођу у Београд, да буду близу јавног мњења, она је млада...За дете?! Шта их боли уво што има дете - рекла је Милица.

Милица истиче да је Јована јако сажаљиве природе, а да се Сања према Анити понаша као сестра: 

- Ја у Матору не могу да се закунем, због тога што је код ње пренаглашена емпатија. Она је толико добра и сажаљива, ко год да је затражио помоћ од ње, тај је имао. Знамо њену везу са Сањом Станковић, Сања је била краљица и остала је за сва времена. Да ли се она тако понаша према Анити?! Па не, понаша се као старија сестра - рекла је бивша задругарка.

Фото: В. Данилов

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: