На великој прослави једног магазина у Београду окупио се велики број познатих личности, из свих медијских сфера, а међу њима и глумица Тијана Кондић.

Сви који сте гледали филм "Наташа" сигурно се сећате глумице која је тумачила главну улогу.Филм који прича причу бунтовне ћерке која покушава да разоткрије ко јој је убио оца који је био полицајац доживео је прави успех 2001. године, а исти је био полазна тачка за Тијанину глумачку каријеру.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Тијана у филму глуми седамнаестогодишњакињу која по сваку цену жели да сазна ко је убИо њеног оца, који је био полицијски инспектор и креће у свооју освету.

Лепа Тијана Кондић и тада је била прелепа, а готово да се није променила од тога периода, па и даље блиста, а њен животни пут након овог филма није био толико једноставан.

Фото: АТА имагес

 

 

Тијана је након снимања овог филма из 2001. године покушала да упише Факултет драмске уметности, али, како у томе није успела, одлучила је да оде на студије светске књижевност.

Међутим, након завршетка испита, одлучила је да се пресели у Израел, а убрзо потом дочекале су је најгоре вести.

- Најтежи тренутак ми је био одлазак одавде, у смислу да сама морам да се бринем о свему и водим рачуна да ли ћу преживети. А, одмах након тога, смрт мог оца, која се догодила само два месеца после мог одласка у Тел Авив. У једном тренутку се много ствари издешавало. Пресељење, потом породични несрећни догађај. Цео тај тежак период користила сам за писање. Писање је једна врста терапије и сваки облик уметности, рекла је она једном приликом.

Нашла је посао у Тел Авиву, а у Србију од тада ретко долази. 

- Преселила сам се у Израел. Тамо имам и фамилију која ми је велика подршка. Радим два посла, држим плесне часове кубанске салсе и радим пројекте у продукцији. Недавно сам завршила велики филм једног од најпознатијих израелских редитеља. Тешко је и напорно. Али, ако имате амбицију, онда догурате негде. У паузама између пројеката пишем, рекла је својевремено Тијана.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: