Милан Милошевић се поново вратио на телевизију Пинк и наставио да води своју емисију у ријалитију "Елита" у којој са учесницима претреса сва дешавања и актуелности везане за њих.

Фото: АТА имагес

 

Он је гостујући у Магазин Ин говорио на различите теме, а онда се повела полемика о томе колико и да ли родитељи могу да униште живот деци, у било ком смислу, те је тада испричао занимљив догађај из свог детињства.

- Тачно је, моја отац је могао да ми уништи живот! Када сам завршио Основну школу, добио сам све препоруке да се упишем на Глумачку академију у Београду! Глумио сам у позоришту ''Добрица Милутиновић'' у Сремској Митровици и сви су ме глумци гурали ка томе, али сам био јако сиромашан. И онда је уследио шок! Отац ме уписао у металостругаре - рекао је Милан па додао:

- Рекао ми је:''Ја ти чиним добро, сви глумци су месари, аутомеханичари...''. Ја сам се, наравно исписао из те школе, одмах трећег дана... Рекао сам мајци: ''Мораш да будеш мој саучесник и да ми помогнеш''. Она је то и урадила, јер сам плакао и био сам несрећан. Уписао сам се у Хемијско-технолошку школу јер је само ту било места! Отац је сазнао тек на полугодшту шта сам урадио - рекао је Милошевић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".