Марко Луис је одмах привукао пажњу због презимена. Он је син познатог певача Љубише Стојановића Луиса које је страдао у саобраћајној несрећи пре 12. година.

Марко је са Дином недавно снимио песму "Не радујемо се", док већ годинама објављује нумере у којима обједињује много музичких жанрова.

Певач је рођен у Немачкој, а живи у Београду. 

- Рођен сам и одрастао у Минхену, долазио сам у Србију једном месечно, скоро пола живота сам провео у Београду. Упио сам менталитет одавде и створио свој микс нашег и њиховог. Када кажем да је тамо организовано, то је позитивно, а овде је више спонтано и нема дисциплине, тако да је та опуштена дисциплина добро утицала на мене - изјавио је Марко једном приликом.

- Бескрајно сам поносан на свог оца, ако ме неко упореди са њим то ми је само огроман комплимент - истиче он.

Марко је ожењен, а са супругом Машом има сина Диму и ћерку Золу. 

- Маша је једна посебна особа, која ти каже у лице тачно како је. Нема никакве шминке, она каже отворено и увек искрено и увек знам да је то то. Ценим то јако. Пуно ми значи њена искреност и то што ме држи у балансу - рекао је Марко.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marko.louis25

 

Луис се такође осврнуо и  на то како је решио да се бави певањем: 

- Ја сам се одлучио да се бавим музиком да бих себи финансирао студије. Нисам знао да ће ми бити главна професија иако сам целог живота окружен музиком. Ја се бавим музиком и продукцијом зато што ми је лепо и добар сам у томе. Срећан сам да могу да живим од музике коју волим и која је искрена - признаје он.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: