Приватни живот ове фолкерке привлачио је одувек велику пажњу, поготово кад се сазнало да има велике проблеме са бившим мужем.

Селма је имала два брака. Први је био са Зораном Вучковићем, са којим нема деце. Како је истакла, много су се волели, али главна препрека ка идеалном односу је била свекрва.

- Његова мајка ме није волела, зато што сам муслиманка, а мени то никад није било важно, а није ни њему. Ми смо се волели, развели смо се у љубави. Његова мајка је покушавала да ме малтретира, али Зоран је био све време био на мојој страни, на нашој страни, у суштини она никада није могла да утиче на њега. Свекрви нисам одговарала јер сам пре свега певачица. Само човек који је из шоубизниса може да буде са мном.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је након неколико година после првог развода опет изговорила судбоносно “да” Муји Мусићу, са којим је добила и сина, међутим убрзо су и с њим кренули проблеми.

- Човек ме је лагао о својој биографији, а мене материјалне ствари нису никад интересовале. Волела сам га, била сам већ трудна, нон стоп у кући, абнормално се удебљала, нисам имала пријатеље, а онда су почели проблеми. Матретирања, понижавања, говорио ми је да сам ружна, натерао ме да идем за Аустралију да радим и зарадим, да би ми могли да имамо живот. Једном ме случајно ударио лактом, тако је испало, а знам да је то намерно урадио. Ударио ме је у аркаду. Сваки мушкарац који дигне руку на жену, није мушкарац. Хтео је мене да спушта из своје несигурности - рекла је Селма на Хајп телевизији.

БОНУС ВИДЕО: