Наиме, Ивана је најпре крила шта им се догодило, а сада је јавно први пут причала о стресу који је доживела, па открила језиве детаље.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја никада нисам причала о томе, два месеца сам успешно крила то. Јер када доживиш саобраћајну несрећу и када партнер у том тренутку остане непокретан то не треба да се прича и сва пажња треба да буде усмерена на његово оздрављење. Ја првих месец дана нисам могла глумачки да се саставим, ја сам ту била као мама, само да он буде добро и да будем ту за њега у сваком тренутку и да одрадим поштено свој посао. Мисли су ми биле усресређене на то како ће успети следећа операција, само је било да сви преживимо те тренутке.

Фото: АТА имагес

 

 

- У тим ситуацијама се понашаш као луд човек. То су најдужи дан и ноћ које сам ја доживела сигурно. То се догодило, а ми смо пет, шест сати чекали помоћ непомични, јер је недоступно било место. Били смо на незгодном месту и није могло да се дође до нас. Све је морало пешака, требало је много времена, није могло на точковима да се дође до нас - испичала је Ивана Дудић у "Постер подкасту".

БОНУС ВИДЕО: