Тинејџер са Флориде смирено је полицији испричао како је задавио своју мајку и њено тело закопао испод црквеног роштиља, а све због - оцена.

Грегори Рамос имао је само 15 година када је убио своју мајку Гејл Кливенџер (46) у њиховој кући у ДеБарију у новембру 2018, а потом инсценирао да изгледа као да се радило о провали.

Осуђен је на 45 година затвора у јануару 2021. због стравичног убиства, након што се изјаснио кривим за убиство првог степена, злостављање тела и неовлашћено коришћење доказа.

Дејли Мејл је објавио узнемирујуће снимке на којима Грегори у полицији признаје злочин и хладнокрвно прича о њему.

Снимци откривају узнемирујуће нове детаље тог случаја, укључујући како је покушао да одсече мамин прст да би заложио њену бурму, али није успео јер "није имао довољно јак нож да пресече кости".

На снимку се види како Рамос ноншалантно описује убиство детективима који су га покупили скоро одмах након што је позвао полицију тврдећи да му је мајка нестала, након што је лагао полицајцима о својој умешаности, Рамос на крају пуца, говорећи им да није осећао "ништа" након што је убио своју маму.

- Дошао сам кући и посвађао се са мамом, она ме је ошамарила по лицу, почела да ме удара, почела је да ме туче, није ми се свидело, па сам је задавио до смрти - каже он.

Грегори је износио узнемирујуће и језиве детаље злочина.

- Возио сам се око Дејтоне, испустио сам колица, а онда сам се вратио до цркве и почео да копам рупу. Ископао сам рупу тачно испод огњишта, ископао сам прилично дубоку рупу, прилично дубоку - довољно дубоку да у њу ставим тело. Све ово време мамино тело које се распада, вукао сам га из аута до ложишта. У том тренутку сам покушао да јој одсечем бурму с прста јер сам хтео да је заложим, али нисам имао довољно јак нож да пресечем кости , па, како год - причао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Explore WithUs

 

 

Тинејџер је покушао да одбрани своје поступке, наводећи да је то било "потпуно импулсивно" и резултат поновљених премлацћивања.

Међутим, такође је признао да се напад догодио неколико сати након што су се посвађали око његове оцене из биологије, као и да је ушао у собу своје маме док је спавала да би је убио.

Касније је открио да су његови почетни покушаји да угуши маму пропали и да је морао да се врати да је "докрајчи". Сумње су се пробудиле након што су из архитектонске фирме у којој је његова мајка радила рекли да се тог јутра није појавила на послу.

Полиција је била сумњичава према дечаку – који се вратио куцћи из школе рано на дан злочина и упутио позив у 15.52 – готово одмах. Пријавио је нестанак своје мајке и приметио да је комби остао на прилазу. Упркос њиховим сумњама, органи за спровођење закона су објавили обавештење свима који би могли знати где се она налази.

Касније су пронашли предмете укључујући "ПлаyСтатион 4", компјутер, лопату, пушку и метлу коришћену за сређивање подручја где је мајка била сахрањена, како би потврдили причу.

У видео снимку Рамос признаје да је "погрешио" са неуспешном сценом пљачке и хвалио се да би се вероватно извукао са својим ужасним злочином да није покушао да прикрије трагове на такав начин.

Пошто је у време убиства био малолетан, Рамос није могао да буде осуђен на доживотну казну без условне слободе и имаће право на ревизију након 25 година.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: