Након ње, сведочи Ј. В. (23), која је пријавила да ју је Алексић напао у школи глуме у јануару 2020. године, када је имала 17 година.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Милена Радуловић је испитивана од стране одбране Алексића сатима, већ два рочишта уназад, а због бројних питања која се понављају њено испитивање још увек није завршено.

Суд је за данас позвао и Ј. В, те се очекује да Милена Радуловић данас заврши своје сведочење.

Испитивање Радуловићеве је обележено непримереним понашањем адвоката који брани Алексића, који је у судници правио сцене, био кажњаван, а жртви је постављао неумесна и узнемирујућа питања која се тичу детаља сексуалног насиља.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Када ми се то први пут догодило била сам у шоку, нисам могла да објасним себи, покушала сам да објасним да је то био неки тест. Када ме је додиривао била сам уплашена, осећај такве издаје. Човек којем сам веровала је учинио нешто тако болно, мислила сам да ме кажњава, осећала сам се прљаво. После су уследиле претње. То је пријатним тоном провлачио. Тукао ме је, ударила сам главу у ормар, то су сви видели. Шамарао ме је, сви су тапшали након тога мислећи да је вежба - само је део потресног исказа који је дала Милена Радуловић.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: