Популарна водитељка Ана Радуловић каријеру је започела као модел, а протеклих година је била лице више ТВ пројеката и побрала симпатије публике.

Како важи за једну од најлепших жена на нашим малим екранима, многи се питају шта се дешава у њеном љубавном животу, а мало је познато да је водитељка већ осам година у складном браку.

Фото: АТА имагес

 

 

Ко је муж Ане Радуловић?

Њено срце украо је певач Мирослав Мирче Радуловић, који се прославио учешћем у такмичењу "Звезде Гранда" и коме је Ана рекла "да" 8. новембра 2015. године, а пар има сина Константина (7)

Како је једном приликом признала, на почетку везе јој није било лако због његовог посла, али је љубомора у међувремену нестала.

Фото: Инстаграм принтскрин/ana.radulovic

 

 

– Љубоморна сам била ја, али на почетку наше везе. Нисам познавала његове колегинице, па кад оде на свирку и слика се с њима, ја се питам зашто баш он од свих музичара на сцени. То је био страх да га не изгубим. Кад сам се с тим изборила и дошла довде где сам сад, стварно нема места за љубомору – истакла је Ана Радуловић једном приликом.

Исто тако, ни њен супруг није склон љубомори.

– Мирче ми никад није правио сцене, он је неко ко је миран, сталожен, али није ни имао разлога за то. Разуме моју природу посла, где сам често окружена мушкарцима, али нема места за неповерење – објашањава.

Фото: Инстаграм принтскрин/ana.radulovic

 

 

Водитељка се осврнула на то што ју је раније јавност знала као Мирчетову супругу, док је данас веома популарна због сопствене каријере, истакавши да јој није важно како ће је назвати.

– У почетку су ме представљали у медијима као певачеву супругу, тако су ме сви упознали и ја сам првенствено то, па све остало. С временом сам почела да радим јавни посао, па су ме још више упознали кроз то, али ја се не буним како год да ми кажу – каже Ана.

БОНУС ВИДЕО: