Анабел је преминула у 65. години  после борбе са малигним тумором мозга. Ове вести потврдила су њена деца на дрзуштвеним мрежама која су се опростила од мајке. 

 

- Тешка срца вас обавештавамо о смрти наше невероватне мајке. Мами је у јулу дијагностикован глиобластом у 4. фази, брзорастући и врло агресиван малигни тумор мозга. У претходна четири месеца показала је изузетну отпорност и снагу, успркос операцији на мозгу и небројеним зрачењима. Мама је била заиста јединствена енигма за све оне који су имали привилегију делити живот с њом. Верна својој природи, одржала је добро расположење и задржала свој хумор до самог краја. Њен хумор и смех оставиће нас инспирисаним да живимо живот пуним плућима, баш као што је она увек радила - написали су у саопштењу које су објавили на Инстаграму. 

 

 

Анабел Гајлс се прославила као водитељка емисије "Посх Фроцкс анд Неw Троусерс", али је такође водила и популарне емисије "Хаве И Гот Неwс Фор Yоу" и "Тхроугх Тхе Кеyхоле". Публика је заволела њену спонтаност и шарм, а она се истицала као једна од најомиљенијих водитељки у Великој Британији и тако оставила велику празнину на тамошњој медијској сцени.

БОНУС ВИДЕО: