Зоран Марјановић решио је да своју љубав са вереницом и озваничи своју љубав пред Богом. Одлуком Апалационог суда, пуштен је из Централног затвора иако је био осуђен за убиство супруге Јелене Марјановић. 

Зоран се за време боравка у затвору распитивао шта је потребно за венчање иза решетака, а сада је изашла информација да ће се венчати следеће године на пролеће.  

Фото: М. Анђела

 

- Зорица је љубав његовог живота са којом жели да се заветује пред Богом и народом. Ако све буде онако како су замислили судбоносно да ће изговорити на пролеће следеће године. Биће у кругу пријатеља и кумова, али у строгој тајности. Овај пут интиму желе да сачувају само за себе. Зорица је пресрећна и једва чека да постане госпођа Марјановић - прича Зоранов близак пријатељ.

 Његова вереница Зорица Митровић изјавила је да жели са њим да остари:

- Уз њега сам срцем и душом. Заувек ћу бити с њим и много га волим. Била сам му подршка од првог тренутка. Заболеле су ме неистине у медијима и решила сам да откријем истину. Не обазирем се на људе који покушавају да му науде и да га прогласе монструмом и убицом. Велика неправда је учињена над Зораном. Свим силама ћу се борити да докажем да је недужан - рекла је за Курир Зорица.

Подсећања ради, јавност је за љубав Зорана и Зорице сазнала када је он први пут ухапшен 15. септембра 2017. године. У кући Марјановића у Борчи те вечери била је и Митровићева, која је напала полицајце. Након што је Марјановић изашао из Централног затвора, променио је број телефона, а на контакт познат редакцији се не јавља.

 

БОНУС ВИДЕО: