Две ваге

Ваге су можда једне од најлепших знакова зодијака. Оне су лепе, шармантне, дипломате. Лепо се изражавају и једноставно њима је урођено да буду даме и господини. Дете Вага ће од родитеља покупити лепоту, шарм, биће елоквентно.

Од малема ова деца показују велики таленат лепо, складно а опет дамски и урбано. Не задају родитељима пуно мука што се тиче несташлука али зато њихова питања и под питања и дипломатска црта која се од малена провлачи родитељима задаје слатке "муке".

Фото: Депозитфото

 

 

Лав и Девица

Господска лепота и сурови перфекционизам. Свакако лепа деца, са савршеним цртама лица али исто тако са савршеним "мозгом" који имају велики его. Такав ментални склоп даје велие школе, велика образовања али и јаку борбену црту.

Са овом децом није лако....Од малена су свесни себе, својих потреба, циљева и свог окружења. Задају себи велике планове и док их не остваре неће се смирити. Исто тако је и када су мала, у гири, у односу са родиетљима. 

Дају пуно али траже пуно.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе и Бик

Комбинација дубоке емпатије са јаким осећајем за правду, породицу и дом. Ова деца су мирне нарави, воле дом и породицу и јако су везани за своје родитеље. Међутим, ако им неко дирне њихово породично "гнездо" тада као да им неко замаше црвеном марамом и тада показују сву своју јачину тела као и духовну јачину.

Деца која ће све дати да остану на породичном огњишту, која су вредна и радана склона уметности и велики борци за животиње. Имају јаку емпатију и када воле воле свим срцем!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".