Астролози су наговестили која два хороскопска знака ц́е срец́а прескочити. Према речима стручњака, у децембру их очекују веома тешки дани. 

Стручњаци су уверени да ц́е многе невоље и недац́е задесити представнике ових знакова.

Буквално ц́е изгледати као да је судбина одлучила да им окрене леђа и никада више не разговара са њима. Чека их право мучење.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Имате утисак да се налазите испред других и самоуверено одбацујете различите примедбе које нису по вашој вољи. Претерано инсистирање на личним интересима скреће пажњу околине и ствара додатне проблеме у пословној сарадњи. Потребне су вам поуздане информације и нечије посредовање, као додатна гаранција да бисте остварили своје пословне визије. Нема потребе да верујете у срећу која долази изненада или без одобравања Ваше породиће. Емотивни занос понекад треба „контролисати“, обратите пажњу на нечије коментаре. Склони сте честим променама у расположењу. Преувеличавате своје емотивне потребе и често врло субјективно оцењујете партнерово понашање.

Јарац

Сувише сте поносни да проговорите о одређеним проблемима који вас спутавају и на такав начин непотребно отежавате свој пословни или друштвени положај. Уколико вам је стало да очувате добре пословне везе и рејтинг, прихватите могућност споразумног договора. Постоје утврђена правила која морате испоштовати у пословној сарадњи, поступите по својој савести. У љубавној перспективи, нема потребе да се заваравате великим илузијама и нечијим обећањима. Као и до сада, сигурно је само оно што чвршто „држите у својим рукама“. Емотивно се расплињавате или сувише маштате о особи која вам је „недоступна“. Смирите своје страсти и прихватите реалну слику у љубавном односу.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: