Цеца Ражнатовић решила је да почасти и обрадује своју ћерку Анастасију, па јој је поклонила сат вредан чак 20.000 евра. Како преносе медији, у питању је најновији модел бренда "ролеx" који је фолк дива пажљиво бирала трудећи се да води рачуна о укусу своје мезимице.

 

 

- Сви знају да Цеца не штеди када су у питању њена деца и да им испуњава све жеље. Вељку и Анастасији је још у детињству усадила став да материјалне ствари нису важне колико љубав и срећа породице, али као и сваки родитељ, воли да им купује скупе поклоне. Тако је ћерки за 25. рођендан поклонила "ролекс" који кошта 20.000 евра! Цеца јој дуго није купила тако нешто скупо и желела је да је обрадује за рођендан - прича  извор и додаје да је Анастасија тек недавно почела да носи тај сат:

Фото: АТА имагес

 

- Иако га има још од маја, она је тек недавно почела да га носи у јавности, најчешће у друштву супруга Немање Гудеља. Сви пријатељи су се одушевљавали када би је видели с тим сатом на руци и питали је одакле јој. Таса се похвалила да га је добила од мајке и да јој се много допада - објашњава извор и додаје:

- Тај модел је из луксузне линије која има посебан механизам. Направљен је од 18-каратног злата, има заштиту од гребања, водоотпоран је, а сам механизам је један од најбољих који прави ова швајцарска компанија - прича извор за Информер.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".