Индира Радић рођена је у место Драгаловци, у Босни и Херцеговини, а своју каријеру започела је током деведесетих са групом "Јужни ветар."

- Како ми није драго што је успела, мени је драго и кад није род, а највишем волим да свако успе - каже Индирина стрина која живи у близини, па додаје:

- Стриц лежи, јако је болестан, а ја о њој немам шта рећи. Имам само да јој кажем све најбоље. Добро, они су тамо живели, па се онда преселили ту, па као дете, имала је своје обавезе. Била је добра углавном.

Један од мештана, потврдио је да је Индира имала тешко детињство.

- Па добро, нормално, сеоски живот био, путовало се, ишла у школу осмогодишњу 7 километара, средња Добој 35 км, сви тако функционишу, само што је сад село пусто, младих има врло мало, свако иде да себи нешто оствари у животу - каже он.

Фото: АТА имагес

 

 

Доста мештана је имало само речи хвале за певачицу.

- Мени је супер као особа, као појава. Оно, није нешто издигнута. Што се каже одрасла је овде на селу, зна како да се понаша - каже познаница и додаје:

- Мислим да су да буде таква каква је имали утицај и родитељи, а највише околина. Многе звезде, поготово сада ово новокомпановано, то се дигне у небеса, не може се ни причати са њима, а камоли нешто друго. Овако она ми је реална особа, једноставна, народна.

Ипак, једна комшиница изјавила је да Индира није  волела оца: 

- Док је отац био жив, она није долазила. Није оца волела. Маму је волела, отац је ту био сам, сам је умро. Он је био човек екстра, немам шта рећи, али шта је њој… Ето маму је сахранила у Брестову, а горе оца у Осредак, и шта је сада то раздвајала - пита се ова мештанка Драгаловца и додаје:

- Па знаш мало она мисли да је најбогатија, није богата у новцу, богата је у души. Не можеш проћи поред некога и не рећи ни добар дан, она овде никога није подносила. Ево можеш кога хоћеш питати, нико је не подноси, таква је особа - рекла је она за Блиц.

БОНУС ВИДЕО: