Свима је добро познато да је Зоран Шијан био у браку са певачицом Гоцом Божиновском. Међутим, Шијан ју је преварио са њеном другарицом и комшиницом Гораном, са којом је касније добио сина Вукашина.

Фото: В. Данилов, Фото: Архив Новости

 

Певачица је годинама ћутала о прељуби свог мужа, а тек недавно је решила да проговори о свему томе. Тада је признала и да је Горани све опростила, али није заборавила. Секире су закопане али...

- Та жена ми је уништила породицу. У ствари, уништила ми је цео живот. Било је тешко, али не враћам се на старо. Одлучила сам да више не трошим време и живце на непотребне ствари. Толико сам драгих и вољених људи који ми недостају изгубила, тако да неке ствари нису ни приближно болне као те. Могу само да кажем да она и ја нисмо у свађи и да је међу нама све океј. Шта је било, било је. Треба се радовати, а не туговати и враћати филм у прошлост. Увек сам била толерантна и праштала, па тако и њој. Опростила сам, али нисам заборавила. Једно је сигурно, мој Зоран је био уз мене до краја - рекла је својевремено Гоца за медије.

Иначе, Шијанов и Горанин син Вукашин провео је неко време у затвору, а ухапшен је 20. јуна прошле године, након пуцњаве на Новом Београду. Са братом и сестром са очеве стране је у прилично добрим односима.

На једној страници на Фејсбуку налазе се фотографије Зорана Шијана са супругом Гораном.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".