Од извора блиском извесном Роберту Стефановићу, који се наводи као кривац и неко ко је учинио ово дело, медији сазнају следеће;

+Роберт Стефановић је био изврстан спортиста, носилац многих медаља и трофеја у Теквонду. Роберт никад није користио своје умеће не би ли некога повредио иако је доста пута за то имао и повода и прилике. Роберт није пио, није пушио и није се дрогирао, волео је псе. Волео је добар провод и имао прегршт пријатеља.”

-Познато је да је те вечери Михић под утицајем алкохола и наркотика, Роберта психички малтретирао сатима у његовом стану, Роберт је што се каже ,,преспојио” и претукао га. Сви који су гледали ријалити знају да Стефан Михић никад није био жртва, а сваки проблем је сам призивао, а тако је и претучен у више наврата од различитих лица по изласку из ријалитија. Роберт је себи касније те вечери одузео живот, из за сада непознатих разлога, сахрана је била данас. Имао је дивну мајку и млађег брата.. саучешће породици.

Фото.Принтскин/Инстаграм/дон.филипо.таттоо

 

Филип Ђукић се опростио од Роберта, који му је био пријатељ

Тома Панић је кроз ријалити помињао да се познају и друже, тада смо сазнали да је он заправо бивши момак Таре Симов, кад је Тома услед сваког конфликта са њом понављао да има поштовања према њој због Роберта.

На основу снимака из ријалитија, закључујемо да Михићу свађе и насиље нису стране, а шта је права истина, остаје нам да сазнамо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".