- Мој каталог је био јако специфичан. Јако је био квалитетан, потрудио сам се око њега. То је изгледао као један јако квалитетан wебсајт, који се налази на мом таблету и мом лаптопу. Ту су биле слике девојака у вешу и хаљинама, ту су биле цене, био је један јако квалитетан музички видео сваке девојке, који је био урађен као један МТВ спот. Никада нисмо крили године, чак ни хороскопски знак нисмо крили, био је прави. Крили смо датум рођења, а остало је све било откривено, висина, тежина. Тај каталог је био права уметност - каже Максимовић.

Фото: Курир ТВ принтскрин

 

Пре неколико година писало се је и старлета Мими Оро била присутна у том чувеном каталогу. Ипак, Максимовић у емисији "Сценирање" на Курир телевизији није ни потврдио ни негирао да је поседовао њене фотографије.

- Мими Оро јесу прозивали медији, али не могу да кажем да ли је била у њему. Клијент изабере место и време и возач их довезе. Новац се давао девојкама, ја никад нисам узимао. Увек сам бирао поштене девојке, оне би узимале паре ја сам то волео да осете новац, да оне узму. Дешавало се да ме преваре, некад била опомена, некад отказ. Скренем јој пажњу на понашање. Деси се да девојка да број клијенту, а то је било правило да се број не даје. Правило је било и да се поштује радно време. А што се процената тиче, он се делио на девојку и фирму. 70% и 30% девојке су добијале 70% - каже Максимовић, који наводи да је познавао доста и макроа и мадам.

Максимовић је радио широм света, али му је Београд био и остао отворено тржиште.

- Мали је Београд, кроз године се девојке премештају. Ја сам радио на свим континентима. Београд је отворено тржиште. У Америку нисам ишао, ни у Аустралију. Оне су пропутовале свет, ја сам навијао за њих. То се зове пословна путовања. Вечере, анимирања, јахте, то се добро плаћа. Пуно се зарађује - каже Михаило Максимовић, познати српски макро.

Када девојка оде на пословно путовање само Бог води рачуна о њој истакао је Максимовић.

- Тамо само Бог води рачуна о њој. Кад се шаље девојка на путовање шаље се са особама које ми познајемо. Било је проблема, али није било отмица. Много је пара ту. Оне се плаћају на дан, то је као дневница - каже макро.

(Курир.тв)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".