Новинар који је био близак са Меган Маркл и принцом Харијем и који је важио за њиховог незваничног портпарола, а који сад тврди да није пријатељ познатог пара, пише у бомбастичном штиву и о размаженом краљу Чарлсу, па износи детаље о наводним бизарним навикама британског монарха којима потврђује тај опис.

Фото: Профимедиа

 

Чарлс ИИИ појавио се јуче на служби у цкрви у Сандрингему у Норфолу, с осмехом је поздравио фотографе који су циљано сликали његове ципеле односно пертле јер Омид Скоби тврди да краљ тражи да пеглају и овај детаљ.

Фото: Профимедиа

 

"Када се пертле и најмање похабају, члан особља их мора брзо заменити новим, испегланим паром пертли. Постоји чак и гласина (коју су, за дивно чудо, извори потврдили) да Чарлс воли да му неко истисне тачно 2,5 центиметра пасте за зубе на његову четкицу пре спавања", написао је Скоби, пише Даилy маил док Тхе Сун открива шокантне породичне детаље па наводи да је монарх млађег сина сина Харија назвао "она будала" након што је војвода од Сасекса објавио детаље породичних свађа у Нетфликсовом документарцу, крајем прошле године.

Фото:Профимедиа

 

Тај документарац је свима у Палати задао мигрене, поручио је овај аутор док је двор одбио да коментарише његове тврдње.

У сусрет промоцији књиге Даилy маил је писао да су се Чарлс и Хари чули телефоном за краљев 75. рођендан (14. новембар), као и да су у том позиву учествовали Меган Маркл и деца Лилибет Дајна и Арчи Харисон. Било је најава и да ће отац и син наставити са позивима. Војвоткиња и војвода од Сасекса дистанцирали су се од спорне књиге, док многи коментаришу да је њихово помирење са палатом и даље немогуће- стиче се због тога утисак као да многи и не желе да дође до таквог помирења.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".