Певачица Каја Остојић важи за једну од најзгоднијих жена на естради, иако је добро познато да је постала мама са 19 година.

Фото: АТА имагес

 

Каја је недавно наступала у Бурџ Калифи, где је за само једну песму добила 10.000 евра.

- Бојала сам се како ће све протећи, јер је то не само највећа него и најскупља грађевина на свету и ја сам прва српска певачица која је наступила баш на тој ексклузивној локацији. Организација је била на највишем нивоу, не само да сам имала третман праве светске звезде већ сам имала и плесаче, ди-џеја из Србије, обезбеђење око бине, моје име и фотографија су били на свим лед-екранима, хостесе су носиле заставе свих балканских земаља... Било је прелепо, у шта сте и сами могли да се уверите - рекла је Каја по завршетку наступа, који је трајао до четири сата ујутру.

- Нисам очекивала бакшиш, јер сам била на бини, а не између столова. Испред мене је било обезбеђење и заиста им није било лако да ми приђу. Ипак, одушевили су ме и Срби, и Босанци, и Македонци, и Црногорци... Било је и много Хрвата. Провела сам се као никад раније, и уз то зарадила. Једва чекам да ме поново позову и да им опет певам - рекла је поп звезда за Информер.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".