Пре подне на крајњем северу, а после подне и увече и у већини осталих предела постепено разведравање.

Ветар слаб и умерен, у северној и источној Србији повремено и јак северозападни, увече у слабљењу и скретању на јужни и југоисточни правац.

Најнижа температура од 0 до 3, а највиша од 3 до 8 стерпени.

Време у Београду

И у Београду хладније. Ујутро и пре подне умерено до потпуно облачно, са слабим падавинама - кишом и суснежицом, у вишим деловима града и са краткотрајним снегом. Од средине дана постепено разведравање.

Ветар слаб и умерен, краткотрајно и јак северозападни, увече у слабљењу и скретању на јужни и југоисточни правац. Температура без већег колебања од 3 до 5 степени.

Време наредних дана

У Србији у четвртак ујутро мраз, током дана умерено облачно и суво, а само у Војводини понегде с кишом. Јужни и југоисточни ветар у појачању, нарочито у кошавском подручју и на планинама.

У петак нагли пораст температуре, ветровито и суво. Максимална температура од 14 до 22 степан, а само у Тимочкој Крајини хладније, до 7 степени.

На планинама интензивно топљење снежног покривача у комбинацији са јаким ветром. Увече на крајњем северу Србије, а у току ноћи ка суботи и у осталим крајевима јаче наоблачење с кишом, која ће падати и на планинама.

За викенд, 2. и 3. децембра, захлађење уз краткотрајни прелазак кише у снег.

Почетком наредне седмице, 4. и 5. демебра суво и прохладно, а у среду, 6. децембра, поново местимично слабе падавине - суснежица и снег.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".