Певачица Сузана Јовановић оштро је демантовала наводе да су она и њен супруг Саша Поповић у лошим односима са својим кумовима Лепом Бреном и Бобом Живојиновићем.

Спекулише се да су Сузана и Саша љути на Лепу Брену и Бобу, те да због тога нису отишли на Аранђеловдан код њих. Тим поводом за медије се огласила супруга Саше Поповића, али је најпре прокоментарисала то што венчану куму Лепу Брену не прати на друштвеној мрежи Инстаграм:

- Немојте, молим вас, мени Инстаграм не значи ништа, ја живим стварни живот, не виртуелни. Зар је битно кога пратим или не? Не бавим се својим профилом, нисам толико активна - рекла је Сузана у једном даху.

Фото: АТА имагес

 

 

На констатацију новинара да ни њу Брена, која је активна на Инстаграму не прати, рекла је:

- Само да вам кажем, Саша и ја смо породични, веома смо традиционални и пожртвовани људи и са Бреном и Бобом се приватно дружимо, а те виртуелне ствари нас не занимају. Мене не занима да ли ме неко прати или не прати, ко ми је лајковао и погледао фотографију. То ме не занима - додала је она, а на питање о спекулацијама да су Саша и она љути на Брену и Бобу, те да због тога нису били код њих на слави, Сузана је одговорила:

Фото: АТА имагес

 

 

- Сада ћу вам рећи и знајте да ће тако бити заувек, ми смо кумови, дружимо се, поштујемо и волимо и то је тако и биће. Слажемо се и ту нема никаквих проблема - казала је узнемирено Сузана.

Подсетимо, осим ове чврсте везе, Поповићи и Живојиновићи били су власници највеће продукцијске куће "Гранд" коју су продали пре три године и инкасирали преко 30 милиона евра.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: